2013.04.20.
04:54

Írta: Skocia

Hajnali 2:42 van..

.. es meg mindig nem alszom. Szerencses lyanykanak mondhatom magam, egy allati intelligens angol pasival aldott meg a veletlen, aki (intelligens modon) a vizsgaidoszak kozepen elment bulizni, es most becsiccsentve (khm, khm, khm, ugy erzem, hogy a csiccs reszen mar tulesett) nekem irogat. Ismeros a forgatokonyv, ilyenkor 30 perc mulva kiabalni fog a kapucsengobe, hogy 'It's BARRY!'. Pedig nem is Barry a neve. Meg csak nem is hasonlit ra.

Nem baj, addig van idom megfejteni az uzeneteit, mert sajnos akarmennyire is jo az angolom, ezeket meg en sem tudom kibogaraszni:

-where are you? In near the qm :-amp (oke, a qm-et meg vagom, az egyik university union, a kovetkezo gondolom atm akart lenni)

- hahahaha you planning on heading home or what you gonna be up to? I wanna heAdh I'm wrong,:\; (oke, ez mar kicsit megeroltetobb, asszem haza akar menni talan?)

- love it when you drunk text. U wanna say I'm sirroyytu :( (sirroyytu? talan sorry? hmmm) Imm s (???)

- what was that? :D love you racstI Call me Dottiysenotviyvuuysd Racist at (oke, szerintem az iPhone autocorrect-je itt total kiakadt. hmm, racist? erdekes.)

A szovegbol majdnemhogy egyetlen ertelmes dolgot kimaozva asszem ideje, hogy ratelefonaljak. Remelem, hogy nem kell kisetalnom az hideg, skot, rideg ejszakaba, hogy osszeszedjem a szivem csucsket..

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem vizsgaidoszak atlagos ejszaka

A bejegyzés trackback címe:

https://ununquadium.blog.hu/api/trackback/id/tr255235887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása